Wingårdhs Optikerklinik är ett nystartat familjeföretag som består av Rose-Marie och Wille Wingårdh. Vi är båda uppväxta i närheten av Simrishamn och har nyligen flyttat tillbaka igen efter att ha studerat i Stockholm och sedan bott några år i Malmö.

Vi finns på sjukhusområdet i Simrishamn och jobbar med högkvalitativa synundersökningar med stort fokus på ögonhälsa. Vi eftersträvar att så tidigt som möjligt upptäcka förändringar i ögonen som bör följas upp eller remitteras vidare till ögonklinik eller annan del av vården.

Det finns generöst om tid både för undersökning och bågvisning. På vår klinik behöver man en avtalad tid innan besök, vilket gör att man har full personlig service från början till slut. Vi har ett brett sortiment av glas och kontaktlinser från de ledande leverantörerna och i butiken har vi ett ögonapotek samt handplockade bågar till försäljning.

PERSONAL

Rose-Marie Wingårdh

Legitimerad Optiker med Magisterutbildning i Klinisk Optometri sedan 2018. Tilldelades år 2017 ett stipendium för Bästa Kliniker under Optikerutbildningen på Karolinska Institutet. Har tidigare jobbat både i optikerbutik och på ögonmottagning inom sjukvården.

Wille Wingårdh

Har en bakgrund som Beteendevetare med en Master i Ekonomi och Organisation. Kommer att finnas i butik och verkstad, samt ha hand om den administrativa delen.

Varmt välkommen till oss på Wingårdhs Optikerklinik!

Boka en tid idag!

Vi gör vårt bästa för att du ska hitta en tid som passar dig.